Premsa > Notes de Premsa
Zoom
David G. Torres
11-10-2011
Venècia

Mabel Palacín i David G. Torres participen a Venècia en una xerrada sobre l'estatus de la imatge en l'actualitat

Dins del projecte de Catalunya i les Illes Balears a la Biennal d'Art

Últims dies per visitar el pavelló de Catalunya i les Illes balears a la Biennal d'Art de Venècia, que tancarà portes el 30 d'octubre. David G. Torres i Mabel Palacín, comissari i artista del projecte que s'hi exposa, Mabel Palacín: 180º, participaran divendres en una xerrada que tindrà lloc al mateix Magazzino del Sale núm 2. 

L'acte forma part de les xerrades organitzades pel col·lectiu S.a.L.E.-Docks paral·lelament a l'exhibició del pavelló catalano-balear.

El col·loqui, que començarà a les 18h, versarà sobre l'estatus de la imatge en l'actualitat, eix temàtic també del projecte de Mabel Palacín. També hi participaran Andrea Lissoni, historiador de l'art; i Florian Schneider, director de cinema, escriptor i comissari. Sobre la taula hi haurà aspectes com els límits entre la fotografia i el vídeo, o entre producció i consum d'imatges en ple esclat de les noves tecnologies.

D'altra banda, demà dimecres , S.a.L.E.-Docks ha preparat també una taula-rodona sobre el món sorgit de les revoltes al nord d'Àfrica. Hi participaran testimonis tunisians de les revoltes com el blogger Issam Heni, l'escriptor Dalì o el periodista de Radio Kalima Faten Hamdi.