Vogadors Logo
Barcelona, 12-04-2012
LAMP patrocinarà la participació de Catalunya i Balears a la Biennal d'Arquitectura a Venècia

L'empresa d'il·luminació tècnica arquitectònica LAMP, amb seu central a Terrassa, patrocinarà la participació de Catalunya i les Illes Balears a la 13a Biennal d'Arquitectura de Venècia. Aquest acord respon a la voluntat de buscar noves vies de finançament per a la projecció internacional de la cultura catalana.

Cusidó i Villatoro durant la signatura del conveni
 
El conveni de col·laboració s'ha signat aquest matí a la seu de l'Institut Ramon Llull (IRL) a Barcelona, en un acte en què han participat el director de l'IRL, Vicenç Villatoro, i el director general de Lamp, Ignasi Cusidó. L'acord estableix que LAMP tindrà la condició de patrocinador oficial de l'exposició "Vogadors/Architectural rowers" comissariada per Jordi Badia i Félix Arranz. LAMP assumirà el projecte lumínic de l'exposició i el material d'il·luminació per valor de 25.500 euros.
Fundada l'any 1972, LAMP està especialitzada en assessorar i dissenyar solucions eficients adaptant-se a qualsevol projecte, mitjançant productes i serveis innovadors i competitius. El seu Departament I+D+i, conjuntament amb el Laboratori i el Departament de Projectes, actuen com a motors de creació i innovació continua, tot oferint un servei integral de personalització per a cada projecte. LAMP segueix una política de proximitat cap als seus clients, i per això disposa d'una àmplia xarxa de delegacions en tot el territori espanyol. Internacionalment, LAMP vol mantenir aquest esperit de proximitat i es per aquest motiu que disposa de diverses filials productives-comercials i partners arreu del món.
 

TWITTER

FACEBOOK

"He who forges ahead creating something new does so like a rower, moving forward but back-paddling, looking behind him, towards the past, towards what exists, so as to be able to reinvent its underpinnings."

Jorge
Oteiza

Padrocinadors Diari Ara Roca LAMP Editorial Gustavo Gili Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell
Logos Biennal d’Arquitectura de Venècia Generalitat de Catalunya Govern de les Illes Balears
Institut Ramon Llull