Vogadors Logo
PREMSA
Venècia , 27-08-2012

Vogadors, un projecte de l’Institut Ramon Llull (IRL) que recull l’obra de nou joves arquitectes catalans i balears i participa a la 13 Biennal d’Arquitectura de Venècia, ha estat presentat avui en roda de premsa a Venècia. A l’acte hi ha participat el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell; el conseller d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, Rafael Bosch; el director de l’IRL, Vicenç Villatoro; i el seu director adjunt, Àlex Susanna. A més, hi ha hagut una visita guiada dels comissaris Jordi Badia i Félix Arranz.

Zoom
Els arquitectes i comissaris amb Villatoro i Susanna a Barcelona / IRL
Barcelona i Palma , 04-06-2012

Catalunya i les Illes Balears participaran aquest any per primera vegada a la Biennal d'Arquitectura de Venècia dins els eventi colateralli amb el projecte Vogadors, comissariat per Jordi Badia i Félix Arranz i impulsat des de l'Institut Ramon Llull. La 13a Biennal d'Arquitectura de Venècia se celebrarà del 29 d'agost al 25 de novembre als espais habituals d'aquesta cita. El pavelló català s'ubicarà en un espai diferent al de les dues edicions anteriors, que està situat molt a prop de l'Arsenale.

Barcelona , 12-04-2012

L'empresa d'il·luminació tècnica arquitectònica LAMP, amb seu central a Terrassa, patrocinarà la participació de Catalunya i les Illes Balears a la 13a Biennal d'Arquitectura de Venècia. Aquest acord respon a la voluntat de buscar noves vies de finançament per a la projecció internacional de la cultura catalana.

Barcelona , 01-02-2012

Vogadors/Architectural rowers de Jordi Badia i Félix Arranz representarà Catalunya i les Illes Balears per primera vegada en el marc de la Biennal d'Arquitectura de Venècia. Aquest ha estat el projecte seleccionat unànimement pel jurat que va nomenar l'Institut Ramon Llull i que ha fet públic el seu veredicte aquest dimecres. Aquesta proposta s'ha escollit d'entre els 5 finalistes que van ser seleccionats el passat 9 de gener.

Barcelona , 11-01-2012

El jurat del concurs per triar el comissari de la participació de Catalunya i Balears a la Biennal d'Arquitectura de Venècia del 2012 es va reunir dilluns i va elegir els cinc projectes finalistes. Els equips que han presentat aquests cinc projectes tindran ara temps fins al dia 27 de gener per tal de desenvolupar-los amb més amplitud, en la segona fase del concurs, la d'Idees. El nom del comissari guanyador designat pel jurat es comunicarà el proper dia 1 de febrer.

Barcelona , 30-11-2011

L'Institut Ramon Llull (IRL) ha convocat un concurs públic per escollir un comissari que haurà d'elaborar la proposta de participació de Catalunya i les Illes Balears a la Biennal d'Arquitectura de Venècia 2012. La iniciativa compta amb el suport dels Col·legis d'Arquitectes de Catalunya i les Illes Balears.

TWITTER

FACEBOOK

"Qui avança creant quelcom nou, ho fa com un vogador, avançant endavant, però remant d'esquena, mirant enrere cap al passat, cap a allò existent , per poder reinventar les seves claus".

Jorge
Oteiza

Padrocinadors Diari Ara Roca LAMP Editorial Gustavo Gili Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell
Logos Biennal d’Arquitectura de Venècia Generalitat de Catalunya Govern de les Illes Balears
Institut Ramon Llull