Premsa > Notes de Premsa
27-10-2011
Venècia
Zoom

Un diàleg entre Bernardí Roig i Fabrizio Plessi clou la participació de Catalunya i Balears a la Biennal d'Art de Venècia

Un diàleg sobre la llibertat creativa tancarà la participació de Catalunya i les Illes Balears a la Biennal d'Art d'enguany. L'artista italià Fabrizio Plessi participa avui en una xerrada amb el mallorquí Bernardí Roig titulada "Biennale per / Biennale contro: l'artista e la libertà creativa". La directora de My Biennale Guide, Mara Sartore, serà la moderadora de l'acte, que estarà conduit per Patrizio Rigobon, professor de la Universitat Ca'Foscari i president de l'Associazione Italiana di Studi Catalani.


+ informaci�
11-10-2011
Venècia
Zoom
David G. Torres / IRL

Mabel Palacín i David G. Torres participen a Venècia en una xerrada sobre l'estatus de la imatge en l'actualitat

Últims dies per visitar el pavelló de Catalunya i les Illes balears a la Biennal d'Art de Venècia, que tancarà portes el 30 d'octubre. David G. Torres i Mabel Palacín, comissari i artista del projecte que s'hi exposa, Mabel Palacín: 180º, participaran divendres en una xerrada que tindrà lloc al mateix Magazzino del Sale núm 2.


+ informaci�
15-06-2011
Venècia
Zoom

Debat sobre la idea del que és “comú” al pavelló de Catalunya i les Illes Balears a Venècia

El Magazzino del Sale n.2 de Venècia va acollir, divendres 10 de juny, la primera de les conferències organitzades per l’Institut Ramon Llull (IRL) i el col•lectiu SaLE Doks en el marc del programa cultural programat per les dues entitats com a complement del projecte “Catalunya i Balears a Venècia. Mabel Palacín: 180º” participant a la 54ena Biennal d’Art de Venècia.


+ informaci�
03-06-2011
Venècia
Zoom
A la porta del pavelló / IRL

La ministra espanyola de Cultura visita el pavelló de Catalunya i les Illes Balears a la Biennal d'Art de Venècia

La ministra espanyola de Cultura, Ángeles González Sinde, ha visitat aquest divendres el pavelló de Catalunya i les Illes Balears, impulsat per l'Institut Ramon Llull. 


+ informaci�
[1] / 2 / 3