Imprimir

Fonts RSS

Si voleu estar informats de les convocatòries, comunicats i esdeveniments culturals de l'Institut Ramon Llull ho podeu fer mitjançant un lector RSS.

Què és un RSS?

Per accedir a aquesta informació cal un programa lector o agregador, que pot ser el mateix gestor de correu electrònic o el navagador web. L'IRL incorpora aquest servei perquè els seus usuaris coneguin al moment la informació més rellevant.

RSS és un acrònim de Really Simple Syndication (Sindicació Realment Simple). El text que s'envia en RSS acostuma a incloure el titular, una petita descripció i l'enllaç a la pàgina web on apareix el contingut complet.

Un cop subscrits rebrem la informació al nostre gestor de fonts RSS cada vegada que el servidor actualitzi o posi nova informació sense haver d'accedir repetidament a la web per comprovar les novetats.

Lectors de RSS

Per a utilitzar les fonts RSS existeixen múltiples opcions. La més comuna consisteix a instal·lar un programa anomenat agregador o lector de notícies. Altres aplicacions com el correu electrònic o els navegadors web també poden visualitzar els continguts amb RSS. Determinats entorns web personals com igoogle o netvides també poden visualitzar fonts RSS.

Fonts RSS disponibles

Copieu l'enllaç o enllaços per afegir-los al vostre programa o servei de lectura de fonts RSS. Per a copiar l'enllaç utilitzeu el botó alternatiu (dret) del ratolí y seleccioneu "Copiar accés directe", "Copiar enllaç" o similar.

rss Comunicats Venezia Catalunya 2009 (en català):

Notes de premsa de l'Institut Ramon Llull.
També en rss anglès, rss espanyol i rss italià

 

+ informació